Iti cauti un loc de munca? Vrei sa evoluezi spre un loc de munca mai bun? Depune-ti CV-ul pentru cele mai bune locuri de munca. IWR te ajuta in cautarea unui loc de munca, devenind astfel un partener in consolidarea pe care ti-o doresti pentru cariera ta.

IWR dispune de oferte de locuri de munca in diverse domenii de activitate si in permanenta selectam de pe piata muncii international si locale-nationale, joburile cu adevarat atractive!

Promovati-va cu sprijinul profesionalistilor intr-un mediu confidential , beneficiind de ofertele potrivite.

IWR te ajuta sa iti descoperi domeniile de interes, identificand impreuna cu tine profesiile care ti se potrivesc, iti ofera informatii privind tendintele de pe piata muncii si iti propune oportunitatile de cariera specifice profilului tau.

In urma depunerii CV-ului tau, consilierii nostri iti cauta un loc de munca in domeniul care te intereseaza. Pentru a-ti demonstra disponibilitatea, te rugam sa-ti reinnoiesti candidatura o data la 3 luni, astfel incat sa stim daca mai esti interesat de o misiune. CV-ul inregistrat in baza noastra de date are valabilitate 3 luni, la data expirarii, acesta fiind sters automat din evidenta.

Sfaturi privind CV-ul:
 • Folositi un font usor de citit.
 • Ideal ar fi ca CV-ul sa fie tehnoredactat in Microsoft Word folosind fonturi comune (Times New Roman sau Arial) iar marimea caracterelor sa fie intre 11 si 12
 • CV-ul trebuie sa contina un limbaj simplu si o structura clara

 

Sfaturi privind scrisoarea de intentie:
 • Indicati de ce considerati ca sunteti potrivit/a pentru acest loc de munca
 • Incercati pe cât posibil sa va construiti continutul in jurul motivatiei dumneavoastra pentru obtinerea postului respectiv
 • Incercati sa legati motivatia dumneavoastra pentru obtinerea postului, cu valoarea adaugata pe care o aduceti companiei

 

Vrei un job?

Daca nu ai gasit jobul potrivit pentru tine in sectiunea noastra de posturi disponibile, incarca-ti CV-ul tau sau completeaza formularul de mai jos, trimite-l si te vom avea in vedere pentru viitoare oportunitati de cariera.

  1. Date personale/ CV / Lebenslauf

  Sexul FeminimSexul Masculin

  2. Date de contact / Kontakt Daten / Contacts

  3. Limbi straine / Fremdsprachen / Languages

  EnglezaFrancezaGermanaItalianaAlta limbaNu cunosc limbi straine

  4. Experienta profesionala / Berufserfahrung / Professional experience

  5. Tara unde doriti sa lucrati / Wo möchten Sie arbeiten / Where do you want to work

  GermaniaSuediaNorvegiaDanemarcaRomania - Sediul IWRAlta tara

  6. Detineti masina personala pentru a va deplasa la munca? / Besitzen Sie ein persönliches Auto, um zur Arbeit zu gehen? / Do you have a personal car to go to work?

  Da, detin!Nu, nu am!

  Important! Completarea formularului nu va obliga la nimic. Dupa trimiterea acestuia, ve-ti fi contactat de catre unul dintre specialisti nostri. Va rugam sa aveti pregatita o copie a cartii de identitate si a diplomelor de studii - daca detineti una.

  Vrei sa ne transmiti ceva?

  O echipa bine pregatita iti sta la dispozitie cu informatia de care ai nevoie pentru a lua decizia corecta.

  Contacteaza-ne cu incredere!

   Trimite-ne CV-ul tau!

   Trimite-ne acum CV-ul tau pentru a putea fi la curent cu toate posturile noi ce se potrivesc profilului tau.

   Urmareste-ne!

   IWR