IWR – International Work & Recruitment

IWR SRL este o companie care se ocupa de recrutarea si plasarea de personal pentru partenerii si clientii nostri, oferind acces la toate locurile de munca existente in lume.

Activitatea noastra se desfasoara in domeniul resurselor umane, incluzand recrutarea de personal, consultanta, executive search, leasing de personal si formare de personal.

Personalul companiei nostre este unul tanar, dinamic si mai ales pasionat de acest domeniu, ceea ce ne face sa credem despre noi ca suntem mereu deschisi la idei noi si suntem gata sa folosim cele mai creative solutii in cazul in care intampinati probleme.

Conceptul companiei este de a oferi posibilitatea de lucru in diverse domenii persoanelor interesate care sunt in cautarea unui loc de munca, inclusiv persoanelor care nu poseda experianta necesara.

Aplicantii nostri vor avea posibilitatea de a se angaja in diverse domenii cum ar fi medical, industrial, comercial, hotelier, transport, comunicatii, agricultura, IT, constructii, invatamant si multe altele.

Ne propunem ca in cel mai scurt timp posibil de la luarea candidatilor in evidenta companiei noastre, sa le oferim un loc de munca conform specializării si cunostintelor dobandite.

IWR detine licenta de acreditare eliberata de Ministerul Muncii si este o companie independenta cu capital 100% romanesc.

Suntem mandri sa spunem ca suntem un partener de incredere si correct pentru multe companii. Credem in parteneriatele pe termen lung si stim ca este nevoie de un serviciu profesionist si de calitate pentru a ne satisface atat clientii cat si persoanele care le recrutam.

Drumul pe care am pornit, ne obliga sa tratam cu respect si corectitudine atat partenerii cat si persoanele recrutate.

 

Ce este RECRUTAREA?

Recrutarea este o activitatea de cautare si atragere in organizatii a unui grup de persoane capabile si interesate să ocupe posturile vacante, grup selectat din cadrul căruia se pot alege candidaţii ideali si care corespunnd pentru aceste posturi.

 

Ce va poate oferi IWR?

Fiind o companie de recrutare cu personal calificat si experimentat, oferim servicii la cel mai ridicat standard în domeniul resurselor umane, managementului de personal, evaluare psihologica, creand astfel un beneficiu atat pentru candidati, cat si pentru angajatori.

Cu ajutorul nostru, puteti gasi job-ul mult dorit, pentru ca punem la dispozitie o gama larga de domenii din care candidatul isi poate alege ce ii se potriveste cel mai bine, in funcţie de calificarea si experienţa dobandita.

 

Pentru orice detalii sau intrebari va rugam sa ne contactati!

Vrei sa ne transmiti ceva?

O echipa bine pregatita iti sta la dispozitie cu informatia de care ai nevoie pentru a lua decizia corecta.

Contacteaza-ne cu incredere!

    Trimite-ne CV-ul tau!

    Trimite-ne acum CV-ul tau pentru a putea fi la curent cu toate posturile noi ce se potrivesc profilului tau.

    Urmareste-ne!

    IWR